Nyheder

PFS - Pension og Forsikring til de selvstændiges ægtefæller og samlevere  


Pension for Selvstændige har fokus på de selvstændiges og deres familiers tryghed

For to år siden udvidede vi i Pension for Selvstændige vores forsikringstilbud med en sundhedspakke til familien, og for nylig blev dækning ved kritisk sygdom for børn tilføjet. Nu sætter vi fokus på pensionsopsparing og forsikringer til ægtefæller og samlevere til selvstændige.

”Pension for Selvstændige ønsker at gøre den del af livet, der handler om pension og forsikringer, så let som muligt for den selvstændige og familien. Derfor tilbyder vi pension og forsikringer til de selvstændige og deres ægtefæller og samlevere på lige vilkår, ligesom en ”sundhedspakke” for hele familien også er en del af ordningen. Desuden er der for selvstændige med en PFS-ordning mulighed for at tilkøbe enkeltstående sundhedssikringer til både ægtefæller, samlevere og børn”, forklarer direktør Lars Kvistskov Larsen fra Pension for Selvstændige.

”PFS forhandler vilkår på vegne af flere end 40.000 medlemmer, og det sætter PFS i stand til at tilbyde den selvstændige og dennes ægtefælle eller samlever gunstige og fleksible ordninger”, pointerer Lars Kvistskov Larsen.

Lars Kvistskov Larsen gør opmærksom på, at man kan komme i gang med en pensions- og forsikringsordning for 1.400 kroner om måneden efter skat. Forsikringsdækninger skal oprettes, inden man fylder 62 år, og der skal afleveres helbredsoplysninger.

Man kan også lave en ren - eller supplerende - pensionsopsparing; eventuelt med en tilknyttet sundhedssikring. Mulighederne er mange. 

Derfor har PFS også tilknyttet et stort korps af pensionsrådgivere, der er specialister i selvstændiges forhold og klar til at hjælpe med rådgivning - hjemme, i virksomheden eller online og på telefon.

”Det vigtigste for os er, at du som selvstændig ved, hvordan du og din familie er stillet. Tag fat i os, hvis du vil vide mere eller har brug for et godt råd”, slutter PFS-direktøren.

Pension for Selvstændige 
Kontaktes på telefon 3393 8600 eller via hjemmesiden www.pfs.dk 

Printvenlig fil: 2023_PFS_familie-aegtefaelle_Artikel.pdf 

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer