F) Hjemmeside og Medlemsweb

VIGTIGT: Se FOTO-RÅD vedr. anvendelse på nettet ...

Vk hjemmeside opstart 2017

Hjemmeside for VIRKSOMME kvinder udg. 2017 på: www.virksommekvinder.dk

(billede kan skifte)

MENU'er vises ved:

• smal visning på tablet og smartphone, ses ved at klikke på streg-ikon ≡ og vælg menu + rul ned.
  • fuld/ bred visning på pc-skærm, ses som tekst, der kan vælges + rul ned.

Foreningens IT-web-konsulent flyttede pr. 2017-09-01 indholdet til den nye hjemmeside, der har en ny opsætning, så hjemmesiden er responsiv, dvs. at menuer og sider tilpasser sig skærmstørrelsen og kan ses på både pc-skærm, tablet og smartphone.

Foreningens nye web-redaktør pr. 01-09-2017 har redigeret i menuer, tekst, foto og filer mv., og der lægges løbende nyt info på siden.

Hjemmesiden er ÅBEN - OFFENTLIG - og kan frit besøges – til gavn for nuværende og nye medlemmer.

Medlemskartotek og indmeldelse (se nedenfor), begivenheder (menu EVENT) samt lukket Medlemsweb med log ind (menu VK WEB) er flyttet til Klubmodul-siden - denne.

Er der mangler, ris eller ros, så send en mail til web-master: info@virksommekvinder.dk

Klubmodul - opstart okt. 2018

Se mere: https://www.virksommekvinder.dk/klubmodul/

Læs evt. Vejledning A) + B) + C) først

1. ) OPRET PROFIL – udfyld dine oplysninger
  2. ) MEDLEMSSKAB Tilmeld – vælg typen

Ved medlems-indmeldelse reguleres kontingentbetaling ihht. startmåned (antal medlems-måneder), det foretages automatisk via Klubmodul-system fra 2020.

Det betyder at vi KUN anvender Medlemskartotek, på klubmodul incl. Mailsystem, Events, Tilmelding (Betaling afventer samt Økonomistyring - efter hver Lokalafdelings eget valg).

EVENTs - Begivenheder - Arrangementer - er synlige for alle

Fra okt. 2018 anvendes systemet i Klubmodul, se link:

Kalender_Agenda

Event liste

EVENT - Oprettelse

Lokalbestyrelsens opgaver - indtil andet meddeles:

• Mail Lokalafdelingens Sæsonprogram hurtigst muligt til web-master.
  • Mail Invitationer løbende og hurtigst muligt sammen med de anvendte foto-filer* til web-master.

*FOTO RÅD vedr. anvendelse på nettet

Foto og illustrationer, der indsættes både i dokumenter og på nettet af foreninger og erhverv:

• Anvend KUN filer med tilladelse fra ophavsmand/-firma.
  • Søg firma-hjemmesiden efter pressefoto (eller betal for rettigheden).
  • Find hjemmesider med gratis foto (evt. skal fotografen nævnes).
  • Anvend helst egne foto samt egne udfærdigede filer.

Web-redaktørs opgaver - indtil andet meddeles:

• Event lægges på hjemmeside-modul, når Invitation modtages! (gerne i word + foto-filer*)
  • Begivenhed (find fb-menuen) oprettes på facebook-siden: VIRKSOMME kvinder - Netværk i DK hhv. Netværk Gruppe.

Lokalbestyrelser og alle Medlemmers opgave:

• Begivenhed på facebook markeres om man er Interesseret eller Deltager, og må også gerne DELES, så er der flere som ser vores aktiviteter - tak :-).
  • Alle medlemmer, der er på fb, kan hjælpe foreningen ved at oplyse - under deres egne indstillinger - at de er medlem af VIRKSOMME kvinder.

Venlig hilsen web-redaktør Susan B. email: info@virksommekvinder.dk

VK WEB lukket Medlemsweb

Log ind og se indhold til intern information og brug.

Hjemmeside for VIRKSOMME kvinder udg. fra 2010 til 2017 på: www.dhk.dk *

Denne hjemmeside anvendes KUN af lokalbestyrelserne og admin.

Domænet * www.dhk.dk blev anvendt til hjemmesiden udfærdiget før navneskiftet fra Dansk Håndværks Kvinder (DHK) til VIRKSOMME kvinder (Vk).

Dette domæne anvendes pt. som sikkerhedskopi med indholdet fra den forrige Vk-hjemmeside.

VIRKSOMME kvinder - hilsen Web-master-redaktør fra 09-2017
Susan B./ rev1. d. 08.10.2018/ rev2. d. 30.08.2019/ rev3 d. 24.09.2019.